Atatürkçü Düşünce Derneği Güre Şubesi tarafından düzenlenen sergi günleri kapsamında “İda’nın Renkleri” konulu karma sergi Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka tarafından açıldı.

Atatürkçü Düşünce Derneği tarafından yaz sezonu boyunca düzenlenen sergi günleri her hafta ayrı bir sergi ile devam ediyor. Sergi günleri kapsamında Ayşenur Aydemir’in karakalem, Mualla Can’ın cam baskı ve yağlı boya, Serhan Güzey Kerestecioğlu’nun akrelik boyama eserlerinden oluşan “İda’nın Renkleri” konulu karma sergi Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka tarafından açıldı. Öncelikle serginin hazırlanmasında emeği geçen ADD Güre Şubesi yönetimini ve sanatçıları tebrik eden Başkan Saka, “Yaşadığımız bu sıkıntılı günlerde böyle sanatsal faaliyetlerin çok önemli olduğunu düşünüyorum. Sanatçılarımız ile sanatsal etkinliklerimiz ile aydınlıklara daha hızlı bir şekilde ulaşabiliriz. Sergiye katılan sanatçılarımızı kutluyor, başarılar diliyorum” dedi. ADD Güre Şube Başkanı Sinan Kahyaoğlu da sanatçılara katılım anısına Atatürk rozeti hediye etti. Sergi bir hafta boyunca ADD Güre Şubesi salonunda açık kalacak.