EDREMİT BELEDİYESİ HEYKEL YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

AMAÇ

• Edremit Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünce, Balıkesir ili  Edremit İlçesinin yöre halkının, Mustafa Kemal Atatürk’ün başlattığı bağımsızlık savaşında Edremit halkının gösterdiği kahramanlığının yanı sıra Edremit’in sosyal kültürel değerlerini ve tarihini yansıtacak   Anıt Heykel Yarışması bölgemizi tanıtmak, gelecek kuşaklarca unutulmamasını sağlamak amacıyla düzenlenmektedir.

KONU

• Yarışma; Edremit İlçemizi, yöre halkının Mustafa Kemal Atatürk’ün başlattığı bağımsızlık savaşında Edremit halkının gösterdiği kahramanlığın yanı sıra Edremit’in sosyal kültürel değerlerini, tarihini dokusunu yansıtacaktır.
  •  GENEL AÇIKLAMALAR
  • Anıt Heykelin tasarımında tasarımcıya esin kaynağı olacak esas unsur Türk Ulusu’nun kurtarıcısı, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve bağımsızlık savaşında Edremit halkının gösterdiği kahramanlığın yanı sıra Edremit’in sosyal kültürel değerlerini, tarihini, dokusunu anlatacak.
  • Tasarlanan anıtın kaidesi, anıt heykele uygun olarak Edremit Belediyesi tarafından yapılacaktır.
  • Anıtın yüksekliği yaklaşık 6.00 mt, yerden yüksekliği ise yaklaşık 8.00 mt olarak düşünülmektedir. Kullanılacak malzeme her türlü doğa koşullarına uygun olarak tasarlanmalıdır.
  • Yarışmaya katılacak yarışmacılar eserlerine ait görseller ya da tasarımlarıyla katılacak ve değerlendirme bunlar üzerinden yapılacaktır.
  • Belediyemiz birincilik ödülü alan eserin, uygulanmasını istemesi durumunda eserin sanatçısı ile iletişime geçip telif hakkı dikkate alınarak eserin üretimini isteyebilir.
  • Edremit Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünce gerekli görüldüğü takdirde yarışma takvimi üzerinde değişiklik yapabilir veya yarışmayı iptal edebilir.

YARIŞMAYA KATILIM ŞARTLARI

• Yarışmaya söz konusu eseri üretebilecek ve tasarımını sunabilecek 18 (onsekiz) yaşını doldurmuş Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı  katılımcılarına açıktır.
  • Yarışmaya sadece belirtilen konulu eserle katılım sağlanacaktır.
  • Yarışmaya konu eser, yörenin doğa koşullarına ve istenen şartlara uygun olmalıdır.
  • Yarışmaya seçici kurul üyelerinin birinci derecede yakınları katılamaz.
  • Yarışmaya katılacakların ekte sunulan formu eksiksiz olarak doldurması zorunludur.
  • Yarışmada birinciye plaket verilecektir.
  • Yarışmaya katılacak tüm sanatçılar bu şartname hükümlerini kabul etmiş sayılır.

KATILIM ŞEKLİ

• En geç 27 Ağustos 2018 Salı günü saat 10:00 kadar katılım yapabilirler.
  • Edremit Belediyesi Resmi Web sitesinden Başvuru Formu ve Katılım Şartnamesini indirerek formu eksiksiz doldurup onaylanarak, yapacakları heykel eskizinin görseli ile birlikte belediyenin resmi web adresine, elden, kargo veya posta ile gönderilecektir.

SEÇİCİ KURUL DEĞERLEDİRMESİ

• Edremit Belediyesi Heykel Yarışması seçici kurulu
  • Mehmet ERTAŞ (Belediye Başkan Yardımcısı)
  • Metin TUNCER (Belediye Başkan Yardımcısı)
  • Devrim KAYPAK (Çevre Şehircilik Mühendisi)
  • Sertaç AYTAÇ (Peyzaj Mimarı)

ESER GÖNDERİMİ İÇİN BİLGİLER

• Elden , kargo, posta, eposta ve belediyemizin resmi web sitesinden yapılacaktır.
    Adres : Soğanyemez mah. Yılmaz Akpınar Bulvarı No/9 Kat/4 Edremit/Balıkesir
    Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü
    E-posta: kultur@edremit.bel.tr

YARIŞMA TAKVİMİ

• SON BAŞVURU : 27/08/2018
  • Saat : 10:00

İletişim Bilgileri ve Ayrıntılı Bilgi İçin

• Adres: Soğanyemez mah. Yılmaz Akpınar Bulvarı No/9 Kat/4
    Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü
    Telefon : 0 266 374 44 44 (1407)

BAŞVURU FORMUNU İNDİRMEK İÇİN LÜTFEN TIKLAYIN.

[[[["field17","contains",""]],[["show_fields","field15","G\u00f6nder",null,"field17"]],"and"],[[["field27","equal_to","Evet"]],[["show_fields","field17"]],"and"],[[["field27","equal_to","Hay\u0131r"]],[["show_fields","field15"]],"and"]]
1 Step 1

Anıt Heykel Yarışması

Başvuru Formu

Adınız Soyadınızyour full name
Telefon Numaranız

1. Doldurmuş olduğunuz formu "Form Yükle" butonuna tıklayarak yüklenmesini bekleyin.
  2. "Formu Yükle" butonuna tekrar tıklayarak Heykel Eskizinin görselini yükleyin.
  3. Form ve Eskiz yüklendikten sonra "Gönder" Butonuna tıklayınız.
  4. "Formunuz Başarıyla Gönderildi" yazısını aldığınızda işleminiz gerçekleştirilmiş olacaktır.
Ek Dosya GönderLütfen Bir Seçenek Seçiniz.
Fileupload
Formu Yükle