Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde mücadele eden Edremit Belediyesi Gürespor Kulübü’nün olağan üstü genel kurul toplantısı yapıldı. Bayram Kayahan yeninden başkanlığa seçildi.

Edremit Belediyesi GüresporKulübü Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı Güre Atatürk Spor Salonu’nda yapıldı. Kulübün Onursal Başkanı, Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, Edremit Belediye Başkan Yardımcısı ve 1966 Edremitspor Kulübü Başkanı Metin Tunçer, Edremit Belediyesi Altınolukspor Kulübü Başkanı Şengül Sönmez ve Ed-Bel Genel Müdürü İbrahim Yakın’ın da katıldığı genel kurulda mevcut Başkan Bayram Kayahan yeniden kulüp başkanlığına seçildi. Başkan Kayahan, Gürespor’n kadın basketbolunda Anadolu’nun en köklü kulüplerinden olduğunu ifade ederek, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde yine hedefe yürüdüklerini kaydetti, alt yapıda ise 300’den fazla sporcunun yer aldığını her kategoride mücadele ettiklerini  ifade etti.Yeni yönetim kurulu, Agah Ferhatoğlu, Hasan Amaç, Cavit Cebeci, Gülen Üstüner, Semra Barım Sezen ve Ahmet Çetin’den oluştu.