Edremit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından yeşil alan düzenlemeleriyle birlikte Edremit’e 3 yeni park yapılıyor.

Edremit Belediyesi Park ve Bahçeler müdürlüğü ekipleri tarafından 2018 yılı çalışma programı kapsamında Akçay Mahallesi, İkizçay Mahallesi ve Altınkum Mahallesi’nde 3 adet park yapılıyor.

Parkların içinde basketbol sahası, çocuk oyun grupları, açık hava spor aletleri yer alırken çevresine de yürüyüş yolları yapılıyor. Alt ve üst yapı düzenlemeleri tamamlandıktan sonra yeşillendirilecek olan parklar bölgenin iklim koşullarına uygun çiçek ve süs bitkileri ile donatılacak. Edremit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkililerin yeni yapılan park ve yeşil alanlarla birlikte Edremit’in daha yeşil bir kent görünümüne kavuşacağını ifade ettiler.