Körfez 1. Amatör Liginde mücadele eden 1966 Edremitspor bu gün konuk olduğu Yeni Kızılkeçilispor’u 17-0 mağlup ederek şampiyon oldu…

Ligin bitimine iki hafta kala şampiyonluğunu ilan ederek şampiyonluk kupasını alan yeşil sarılılar Balıkesir Süper Amatör Ligi’nde yükselmeyi başardı.  Şampiyon 1966 Edremitspor’a kupası Şehit Hamdibey Stadı’nda Balıkesir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Sekreteri Ertunç İşbay ve TFF Balıkesir Futbol İl Temsilcisi Erol Kılıç tarafından verildi.

Kupa törenine Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, Edremit Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ertaş, Belediye Meclis üyeleri Coşkun Taşkın ve Ali Yılmaz Diker, 1966 Edremitspor Kulübü Başkanı Metin Tunçer, Kulüp yöneticileri, çok sayıda taraftarlar katıldı.
Geçtiğimiz sezonda şampiyon olarak Körfez 1. amatör ligine yükselen 1966 Edremitspor, bu sezonda ligde şampiyon olarak Süper Amatör ligine yükseldi.

10 Ayda İki Şampiyonluk!

İlk olarak yeni kurularak Körfez 2. Amatör liginde şampiyon olan 1966 Edremitspor bu sezonda yükseldiği Körfez 1. Amatör liginde şampiyon olarak tarihe geçti. 10 ayda iki ayrı ligde ipi göğüsleyerek şampiyonluklar yaşayan yeşil sarılılar dikkatleri bir kez daha çekti.

Başkan Saka, “Tebrik Ediyorum”

Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka şampiyon olan 1966 Edremitspor kulüp yöneticileri, teknik heyet ve futbolcuları tebrik etti. Başkan Kamil Saka, “sezon başından bu yana güzel maçlar çıkarttık. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum” diye konuştu.

Tunçer, “Sezonu Şampiyon Kapattık”

iki sezondur şampiyonluklar yaşadıklarını ifade eden 1966 Edremitspor Kulübü Başkanı Metin Tunçer ise, “sezonu şampiyon kapattık. Mutluyuz. Oyuncularımı ve teknik heyetimi kutluyorum.” Dedi.

Alkan, “Çalışmalarımızın Meyvesini Şampiyon Olarak Aldık”

1966 Edremitspor Teknik direktörü Çağdaş Alkan ise, “İki sezondur mücadele ettiğimiz liglerde şampiyonluklar yaşamanın gururunu yaşıyoruz. Bu sezon da lise şampiyon olarak Süper Amatör Ligine yükseldik. Sezon başından bu yana çalışmalarımızın meyvesinin şampiyon oldu olarak aldık. Oyuncularımı yürekten kutluyorum” dedi.