3. Edremit Kitap Fuarı Başladı

Ahmet Ümit: İkiyüzbin Yıllık Tarihimiz Var Edremit’te üçüncü kez düzenlenen Edremit Kitap Fuarı coşkulu bir törenle açıldı.
Bedri Baykam Edremitli Çocuklarla Kaz Dağlarını Çizecek

Ressam Bedri Baykam, 3. Edremit Kitap Fuarı kapsamında 18 Ağustos Pazar günü yüzlerce Edremitli çocukla birlikte 20 metrelik bir tuvale Kaz Dağları’nı resmedecek
Başkan Arslan'dan Kurban Bayramı Mesajı

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, bir mesaj yayınlayarak vatandaşların Kurban Bayramı’nı kutladı.
Edremit Belediyesi’nde Önce İş Güvenliği

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan çalışanların iş güvenliği içinde görevlerini yerine getirmesi için tüm imkânları seferber ediyor.
3. Edremit Kitap Fuarı 17 Ağustos’ta Başlıyor!

17 Ağustos Cumartesi günü başlayıp, 25 Ağustos Pazar günü bitecek 3. Edremit Kitap Fuarı için geri sayım başladı
Edremit’te Kurban Satış ve Kesim Yerleri Belli Oldu

Edremit Belediyesi Kurban Bayramı’nda vatandaşların sağlıklı çevre şartlarında, dini yükümlülüklerini uygun şekilde yerine getirmeleri için 4 kurban satış, 16 kurban kesim noktası belirlendi.
Edremit’ten Su ve Vicdan Buluşmasına Destek

Kaz Dağları’nda yapılan orman ve doğa katliamına karşı  “Su ve Vicdan Nöbeti”  binlerce kişinin katılımı ile devam etti.
Balıkesir’in Halkçı Belediyeleri Edremit’te Buluştu

CHP Balıkesir İl Başkanlığı tarafından düzenlenen “Belediyecilikte Yeni Ufuklar Çalıştayı”nda Balıkesir’deki CHP’li Belediye Başkanları, Meclis Üyeleri ve İlçe Başkanları Edremit’te bir araya geldi.
Başkan Arslan: “Yaz Spor Okulları” Törenine Katıldı

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, miniklerin sportif gelişimi için seferberlik başlattı.
Edremit Belediyesi Zeytinliklerinde Hasat Hazırlığı

Edremit Belediyesine ait zeytinlik alanlarda hasat dönemi öncesinde yapılan bakım ve sulama çalışmalarında inceleme yapıldı.

Duraklatıldı...