Daha Yeşil Bir Edremit İçin

Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından her yıl düzenli olarak yürütülen budama çalışmaları devam ediyor.
Edremit’in Geçmişi Sıdıka Erke Müzesi’nde Yaşatılıyor

Edremit’in kültürel değerlerini yaşatan ve yansıtan Edremit Belediyesi Ayşe Sıdıka Erke Etnografya Müzesi ziyaretçilerden yoğun ilgi görüyor.
Sinek Sorununa Zamanında Müdahale

Edremit Belediyesi kent genelinde, sinek ve haşereyle mücadele  çalışmalarına hızla devam ediyor.
Edremit Belediyesi Elini Uzatıyor

Edremit Belediyesi,  sosyal belediyecilik anlayışı içerisinde, ihtiyaç sahibi olduğu tespit edilen vatandaşlara her gün sıcak yemek yardımı yapıyor.
Sabahattin Ali Doğum Gününde Edremit’te Anıldı

Türk edebiyatının unutulmaz yazarı Sabahattin Ali doğum gününde, bir dönem yaşadığı Edremit’te anıldı.
Edremit’in Tarihi Yaşatılıyor

Edremit’in tanınmış isimlerinden merhum  İsmet Molva ve ailesine ait eşyalar, Edremit A.
Güre Bisiklet ve Yürüyüş Yolunda Çalışmalar Devam Ediyor

Edremit Belediyesi tarafından Güre Mahallesi’nde yapılan bisiklet ve yürüyüş yolu çevre düzenlemelerinin sonuna gelindi.
Edremit Belediyesi’nden Farkındalık Etkinliği

Edremit Belediyesi, tüm dünyanın gündeminde olan koronavirüs salgınına dikkat çekmek, vatandaşların her türlü virüslerden korunması için farkındalık yaratmak amacıyla olağan muhtarlar toplantısında kolonya ve zeytinyağlı sabun dağıttı.
Zabıta Gıda Denetimlerine Devam Ediyor

Zabıta ekiplerimiz, vatandaşın güvenli alışveriş yapabilmesi için ilçedeki gıda denetimlerine aralıksız devam ediyor.
Gizlilik Sözleşmesi

Duraklatıldı...