Avrupa Şeref Bayrağı Edremitin Oldu

Edremit Belediyesi, geçen yıl Avrupa Konseyi’nden aldığı Avrupa Diploması’nın ardından bu yıl da Avrupa Şeref Bayrağı’na değer görüldü.
Kadına Karşı Şiddete Hayır!

Edremit ilçesinde belediye personeli Işıl Çetkin’in eşi tarafından bıçaklanarak öldürülmesi nedeniyle Edremit Belediyesi tarafından basın açıklaması yapıldı.
Başkan Arslan Genç Siyasetçilerle Buluştu

Avrupa Demokrasi Haftası nedeniyle Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, farklı siyasi partilerin gençlik kolları temsilcileriyle Sıdıka Erke Etnografya Müzesi bahçesinde bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundu.
 Bugünün Kız Çocukları Yarının Liderleri

Edremit Belediyesi Dünya Kız Çocukları günü nedeniyle Edremit Belediye Meclis Salonunda farklı yaş gruplarından öğrencilere mesleki tanıtım etkinliği düzenledi.
Edremit’te Avrupa Yerel Demokrasi Haftası Kutlanacak

Edremit ilçesinde 2007 yılından itibaren Avrupa Konseyine üye 47 ülkede eş zamanlı olarak her yıl Ekim ayının ortalarında kutlanan Avrupa Yerel Demokrasi Haftası, Edremit Belediyesi tarafından 10-15 Ekim 2019 tarihlerinde üçüncü kez kutlanacak.
Edremit'ten Tüm Dünyaya Kültür Rotası

Avrupa Konseyi’nin Kültür Rotaları Enstitüsü tarafından Edremit’ten başlayacak Aeneas Kültür Rotası dünya çapında 15 yeni kültür rotasından birisi olarak belirlendi.
Edremit Belediyesi Gürespor Sezona Galibiyetle Başladı

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde şampiyonluk hedefleyen Edremit Belediyesi Gürespor sezonun açılış maçında kendi evinde Mersin Üniversitesi’ni 75-69 mağlup etti.
Edremit Belediyesi’nden Anlamlı Ziyaret

Edremit Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Edremit Kızılay Huzurevi sakinlerini ziyaret etti.
Öncelik Yayanın Öncelik Hayatın

Türkiye genelinde eş zamanlı olarak düzenlenen “Öncelik Yayanın, Öncelik Hayatın” etkinliği Edremit’te Karagözoğlu İlkokulu önünde düzenlendi.
Güre Bisiklet Yolu Projesi Hayata Geçiyor

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan'ın göreve başlamasıyla Güre'nin çehresi değişmeye devam ediyor.

Duraklatıldı...