Edremit Belediyesi’nden Yeni Çocuk Parkı

Edremit Belediyesi tarafından Altınoluk Mahallesi Fener Mevkii’ne yeni çocuk parkı yapılıyor.
Edremit Belediyesi Sokak Hayvanlarının Yanında

Edremit’te yazın sıcaktan kışın ise soğuktan etkilenen sokak hayvanları için Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan’ın talimatı ile ilçenin değişik yerlerine beslenme odakları kurulmaya başlandı.
Edremit Belediyesi ile Tüm Yerel-Sen Arasında Toplu Sözleşme İmzalandı

Edremit Belediyesi ve Tüm Yerel Yönetim Çalışanları Sendikası (Tüm Yerel-Sen) arasında belediyede görev yapan memurları kapsayan toplu iş sözleşmesi imzalandı.
Başkan Arslan’dan LGS birincisi Sıla’ya destek

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, Liseye Geçiş Sınavında (LGS)  Türkiye Birincisi olan Sıla Özkan’ı makamında misafir etti.
Edremit’te Çalışmalar Dört Koldan Sürüyor

Edremit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yol düzenleme ve parke taş kaplama çalışmalarını 9 ayrı noktada devam ettiriyor.
Edremit ve Midilli Arasında Ticari İşbirliği

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan’ın göreve gelmesinden sonra tüm kurum ve kuruluşlarla sağlanan uyum ve işbirliğinin ardından uluslararası ilişkiler adına da önemli adımlar atılmaya başlandı.
Edremit Belediyesi’nde Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Kuruldu

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan’ın talimatıyla belediye bünyesinde  “Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü” kuruldu.
Edremit Belediyesi'nden Kırsal Mahallelere Soğuk Hava Deposu

Edremit Belediyesi kırsal mahallelerdeki sorunlara çözüm üretmeye devam ediyor.
Kaz Dağları’nda Uluslararası Sergi Açıldı

Edremit’te Tahtakuşlar Alibey Kudar Etnografya Galerisi’nde Ressam ve Heykeltıraş Selim Turan anısına düzenlenen 28. Uluslararası Karma Sergi Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan tarafından açıldı
“Doğanın Çizgileri” Sanatseverlerle Buluştu

Edremitli fotoğraf Sanatçısı İbrahim Elman’ın hazırlayıp sunduğu  “Doğanın Çizgileri” isimli fotoğraf sergisi, Balıkesir Kocaseyit Havalimanı’nda sanatseverlerle buluştu.

Duraklatıldı...