Büyük Edremit’in güler yüzlü insanları;

Ülkemiz son derece önemli bir seçim sürecini daha geride bıraktı. Oylarınız ve vermiş olduğunuz destek ile Edremit’te “Varlık İçinde, Birlik İçinde ve Özgür Biçimde”yaşamak istediğinizi beyan ettiniz. Önümüzdeki 5 yıllık süre içerisinde Edremit’i “Çağdaş ve Marka Bir Dünya Kenti” yapma yolunda hayalimize ortak olduğunuz için ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum. Bugünden itibaren büyüyecek olan Edremit’i tüm mahalleleri ile bir bütün halinde ve kimseyi ötekileştirmeden yöneteceğiz. Bizlere oy veren-vermeyen tüm yurttaşlarımıza eşit mesafede olacak, hizmet götürmek mecburiyetinde olduğumuz hiçbir mahallemize ayrımcılık yapmayacağız.

Değerli Edremitliler;

Edremit, 64 yıldır sosyal demokrat belediyecilik anlayışının özlemini çekiyordu. Dürüstlük ilkesinden asla taviz vermeden, adalet terazisinin tam ortasında durarak; çalışkan, şeffaf, halkçı ve özverili yönetim anlayışını sizlerin hizmetine sunacağız. 30 Mart 2014 tarihinde yapılan yerel seçimler sonrasında, diğer siyasi parti aday ve üyelerinin de belediye başkanı olacağımı asla unutmadan; herkese eşit mesafede bir yönetim anlayışını, ben ve ekibimin ilke edineceğine dair sizlere söz veriyorum. Büyüyen Edremit’te büyük değişime verdiğiniz destekten dolayı pişman olmayacağınızı belirtiyor; Edremit’in “Çağdaş ve Marka Bir Dünya Kenti” olduğu günlerde hep beraberce özgürlük şarkıları söylemeyi temenni ediyorum.

Sevgi ve saygılarımla…

Belediye Başkanı | Kamil SAKA