Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, belediyede görev yapan kadın personelin 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutladı. Kadın personelin kurumun gülen yüzü olduğunu belirterek “Tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kutlu olsun” dedi.
Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, belediyede görev yapan kadın personelin 8 Mart Kadınlar Günü’nü kutladı. Belediye birimlerini tek tek dolaşan Başkan Saka, kadın personele çiçek vererek 8 Mart Kadınlar Günü’nü kutladı. Başkan Kamil Saka ayrıca belediyede bulunan kadın vatandaşların da kadınlar gününü kutladı. Belediyede görev yapan tüm personelin bir aile olduğunu ve bayan personelinde kurumun gülen yüzü olduğunu kaydeden Başkan Saka, “Kadın ve erkek tün personelimiz ile birlikte Edremitlilere en iyi hizmeti sunabilmek için mücadele diyoruz. Kadın personelimiz bu hizmet mücadelesinde yurttaşlarımıza karşı gülen yüzümüz. Belediyemizde çok sayıda müdürümüz ve çalışanımız kadınlardan oluşuyor. Bundan memnuniyet duyduğumu ifade etmek istiyorum. Bu vesile ile mesai arkadaşlarımın ve tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutluyorum” dedi.