Edremit Belediyesi tarafından yeni parklar yapılarak kentte yeşil alanlar çoğaltılıyor. Oyun grupları ve spor aletleri ile donatılan parklar halkın yeni nefes alma noktaları olacak.

Edremit Belediyesi tarafından kentin yeni nefes alma noktaları olacak yeni parklar yapılıyor. Akçay Mahallesi’nde ki Anadolu Parkı başta olmak üzere Tuzcumurat ve Hamidiye Mahallesi’nde yapılan parklar kısa süre içerisinde bitirilerek hizmete açılacak.  Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında yeni parkların yapımı hızlı bir şekilde devam ederken oyun grupları ve açık hava spor aletleri ile vatandaşların nefes alabilecekleri, çocukların gönül rahatlığıyla oynayabileceği, ailelerin hoşça vakit geçirebileceği alanlar hizmete girecek. Parkların kentlerin nefes alma noktaları olduğu anlayışı ile yeni yeşil alanları hizmete soktuklarını ifade eden Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, “İlçemizin üç ayrı mahallesinde yeni yaşam alanı olacak parkları hizmete açıyoruz. Bunun yanında kentin farklı noktalarında toplam 47 parkımızı çocuk oyun grupları ve açık hava spor aletleri ile donatıyoruz. 5 parkımızda engelli çocuklarımızın kullanımına uygun oyun grupları ile engelsiz park olarak düzenliyoruz” dedi.