Edremit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından bölgenin en büyük halk pazarı olan Çarşamba Pazarı’nda ölçü ve ayar denetimleri yapıldı.

Edremit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, düzenli olarak sürdürdükleri denetimlerini bölgenin en büyük halk pazarı olan Çarşamba Pazarı’nda sürdürdü. Zabıta Müdürlüğü Ölçü Ayar Servisi ekibi pazaryerinde ki esnafların ölçü aletlerini denetledi. Yapılan denetimler kapsamında terazilerin doğruluğu, doğru tartıp tartmadığı, pazar esnafının hileli satış yapıp yapmadığının tespiti için ölçü-ayar aletlerinin kontrolleri yapıldı. Denetimlerin aralıksız bir şekilde devam edeceğini ifade eden zabıta yetkilileri vatandaşların güven içerisinde alış verişlerini yapabilmeleri için denetimlerin devam edeceğini ifade ettiler. Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka da tüketiciyi korumaya yönelik olarak ekiplerin periyodik olarak denetimlerine devam ettiğini belirterek esnafların doğru ve kurallar içerisinde hizmet vermesinin hem kendilerini hem de tüketicileri memnun edeceğini kaydetti.