Edremit’te “21-26 Mart Orman Haftası” dolayısıyla bir dizi etkinlik düzenlendi.  Kutlama programına Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı ve Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka katıldı.

Şehit Hamdibey İlkokulu’nda başlayan kutlama programına Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı, Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, daire müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program Okul Müdürü Nazan Özateş’in, günün anlam ve önemine yönelik konuşmasıyla devam etti. Daha sonra “Ormanlarımız” konulu sunum yapıldı. Orman Haftası için öğrencilerin yaptığı “Ağaçların Dili Olsaydı” isimli drama gösterisi büyük ilgi gördü.  Devamında öğrencilerin ağaç fidanlarını canlandırdıkları “Doğa Çocuklara Emanet” adlı lirik dans gösterisi salondakiler tarafından alkış topladı. Etkinliklerin ikinci bölümünde Hamiyet-Ferudun Sözen Özel Eğitim Okulu bahçesinde öğrencilerle birlikte fidan dikimi yapıldı.