Edremit Belediyesi tarafından ilçe genelinde başlatılan çalışmalarla mahalleler parklarla donatılıyor. Yeni yeşil alanlar, oyun alanları ve spor aletleri ile vatandaşın yaşamına kolaylıklar sunuluyor.

Edremit Belediyesi tarafından ilçenin her mahallesi yeni parklar, oyun alanları ve spor aletleri ile donatılıyor. Belediye Başkanı Kamil Saka’nın talimatı ile 2017 yılı içerisinde yapılan hamle ile her mahalleye yeni bir park kazandırılıyor. Edremit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından ilçe genelinde park ve yeşil alan düzenlemelerinin yanı sıra Tuzcumurat, Hamidiye ve Akçay Mahallesi’nde üç yeni park ve toplam 47 parkta yeni çocuk oyun grubu, açık hava spor aletleri yerleştiriliyor.Ayrıca beş parkta engelli çocuklar için engelsiz oyun alanları oluşturuluyor. Çalışmaları yerinde inceleyip ekiplerden bilgi alan Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, “Kentimiz genelinde hem çocuklarımızın hem de büyüklerimizin güvenli bir alanda keyifli vakit geçirebilecekleri 47 yeni park alanında çalışmalarımız kısa süre içerisinde tamamlanacak” dedi.