Edremit Belediyesi’ne Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından yeni ağaç dikimleri ve yeşil alan çalışmalarının yanı sıra mevcut ağaçların bakım ve budama çalışmalarını düzenli bir şekilde sürdürülüyor.

Edremit Belediyesi tarafından budama, bakım ve onarım faaliyetlerine hız verildi. İlkbahar gelmesi ile birlikte ağaçların bakım ve budama dönemi içerisine girildiğini belirten Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri; yol kenarlarında, park ve bahçelerde kuruyan, tehlike arz eden, dalları kırılan ağaçların budama ve bakımlarının yapıldığını ve çalışmaların kentin her bölgesinde devam edeceğini belirttiler. Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, ilçe genelinde yeşil alanları arttırabilmek için yeni parklar yaptıklarını belirterek, yeni yeşil alan düzenlemelerinin yanı sıra Edremit genelinde mevcut yeşil alanların bakım ve düzenlemelerini yaparak korumaya aldıklarını ifade etti.