Edremit Belediyesi tarafından ilçeye yeni parklar ve yeşil alanlar yapılıyor. İlçenin en büyük mahallelerinden Tuzcumurat Mahallesi’nde yeni yapılan park hizmete açıldı.

Edremit Belediyesi tarafından  ilçenin dört bir yanında yapılan yatırımların yanı sıra kente yeni parklar ve yeşil alanlar kazandırılıyor. Tuzcumurat Mahallesi Cumartesi Pazarı’nın yanında yeni yapılan park yeşil alan düzenlemeleri, sulama sistemleri, oyun ve açık hava spor aletleri bitirilerek vatandaşların kullanımına açıldı. İlçenin en büyük mahallelerinden olan Tuzcumurat Mahallesi’nde yeni açılan park ile çocukların fazla uzağa gitmeden oyun oynayabilecekleri, vatandaşların bir araya gelip zaman geçirebilecekleri yeni bir nefes alma noktası olarak vatandaşlara hizmet verecek. Yeni parklar ve yeşil alanlar ile kentin dört bir yanında çalışmaların devam ettiğini ifade eden Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, “Tuzcumurat Mahallemizde Cumartesi Pazarı yanında daha önce boş olan alanı yeni yeşil alan düzenlemeleri yaparak park alanı haline getirdik. İçerisinde oturma grupları, çocuk oyun grupları, açık hava spor aletleri koyup aydınlatma sistemleri çevre düzenlemelerini tamamlayıp vatandaşlarımızın hizmetine sunduk”dedi.