Edremit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından şehir meydanı, cadde ve sokaklar mevsimlik çiçekler ile donatılıyor.

Edremit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yaz mevsiminin yaklaşmasıyla çalışmalara hız verildi. Kavşak ve refüjlerde yapılan düzenlemelerin beraberinde şehir içinde de çalışmalar devam ediyor. Vatandaşların yoğunlukla kullandığı noktalarda bölgenin iklimine uygun bitki ve çiçek dikimi yapılıyor. Gerekli peyzaj düzenlemelerinin tamamlanması ile ilçe merkezi renkli bir görünüme kavuşacak. Yeşil alanlarla birlikte çevrenin renklendiği ve kent siluetinin ortaya çıktığını kaydeden Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, “Edremit’te vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına karşılık vermek için yeşil alanları yeniliyoruz. İlçemizde yoğun olarak kullanılan cadde ve sokaklarda, orta refüjlerde ve yeşil alanlarda düzenlemeler yapıyoruz. Sıcak yaz günlerine rengarenk bir Edremit ile merhaba demek için çalışıyoruz” dedi.