Edremit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilkbahar mevsiminin gelmesi ile daha yeşil ve rengârenk bir kent için ilçe genelinde mevsimlik çiçek dikimi çalışmalarını sürdürüyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından 2017 yılının ilkbahar çalışma döneminde başlatılan çalışmalar doğrultusunda ilçenin farklı noktalarında her renk ve türden binlerce çiçek toprakla buluşuyor.  Şehir içi ana güzergâhlar olan E-87 Karayolu kavşak ve refüjleri, yeni oluşturulan parklar ve mevcut yeşil alanlar dahil olmak üzere ilçenin dört bir yanı birbirinden güzel çiçeklerle donatılıyor.  Bölgenin iklimine uygun çiçekler ile özellikle kavşaklar ve parklar rengârenk bir görünüme dönüştürülüyor. Bunun yanı sıra kavşak ve orta refüjlerde, turistik mahallelerden kırsal mahallelere kadar mevcut alanların bakımları da yerine getiriliyor. Ekipler çalışmaların tamamlanması ile yaz mevsiminde Edremit’in peyzaj düzenlemesi olarak rengârenk bir hal alacağını ifade ettiler.