Edremit Belediyesi tarafından yaklaşan yaz sezonu öncesinde sahil şeridinde geniş kapsamlı bir çalışma başlatıldı. Turizm sezonunda, sahil şeridinde Edremit Belediyesi’nin sorumluluk alanında olan bölgelerde; ekipler tarafından genel temizlik faaliyetlerinin yanı sıra iş makineleri ile düzenlenip, kumlar elenip gerekli bakım ve onarımlar yapılıyor. Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, Edremit’in yapılan planlama ve belirlenen programa göre çalışmalara başlandığını belirterek, “Edremitli hemşerilerimizin ve tatil için ilçemize gelecek konukların, rahat ve huzurlu bir ortamda sahillerden daha rahat faydalanabilmeleri için gerekli çalışmaları yürütüyoruz. Sezon öncesinde çalışmaları tamamlayıp vatandaşlarımızın kullanımına hazır hale getireceğiz” dedi.