Edremit Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından, ilçede bulunan tüm cami ve cemevlerinde yaklaşan Ramazan Ayı öncesi temizlik çalışmaları başladı. Edremit Belediyesi’nin Ramazan ayı öncesi başlattığı kutsal mekanlardaki temizlik seferberliğiyle, ibadet alanları bayramda özel şekilde halkın hizmetine sunuluyor.

Edremit Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından, ilçede bulunan tüm cami ve cemevleri yaklaşan Ramazan Ayı öncesi temizleniyor. Çalışmaları sürdüren belediye ekipleri, ibadet alanlarının iç kısımlarını büyük bir titizlik ve özenle temizleyerek Ramazan Ayı’na hazırlıyor. Her yıl periyodik olarak Edremit’te yaşayan veya ziyaret eden misafirlerin daha temiz biz ortamda ibadetlerini yerine getirebilmeleri adına yapılan bu uygulamanın çevreden de olumlu tepkiler aldığı gözleniyor. Belediyenin ibadethanelerdeki çalışmalarıyla ilgili konuşan Edremit İlçe Müftüsü Saim Emin Arvas Edremit Belediye Başkanlığı’nın çalışmalarının devamını dileyerek, gerçekleşen bu hizmetlerden dolayı şükranlarını ifade etti.Hassasiyetle benzer çalışmaların da yapılacağını belirten Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, “Yaklaşan Ramazan Ayı’mız nedeniyle tüm camileri ve cemevlerini belediyemizin imkanlarıyla temizleterek vatandaşlarımıza hijyenik bir ortam sağlıyoruz. Hemşerilerimizin, misafirlerimizin Ramazan boyunca ibadetlerini daha temiz bir ortamda yapabilmeleri için çalışan tüm arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum. Ramazan Ayı’nın Edremitli hemşerilerimize ve tüm İslam camiasına hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum. Sağlıkla, sıhhatle Ramazan’ın tamamlanmasını diliyorum” dedi.