Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, mahalle muhtarları ile birlikte aylık değerlendirme toplantısında bir araya geldi.

Muhtarlar ile Edremit Belediyesi Meclis Salonu’nda bir araya gelen Başkan Saka, 47 mahallenin de eşit hizmet alması için çalıştıklarını söyledi. Saka, toplantının başından sonuna kadar tek tek muhtarlara söz vererek talepleri ve sorunları dinledi. Muhtarlar çalışmalardan memnuniyet duyduklarını ifade ederken başta Başkan Saka’ya olmak üzere ilgililere teşekkür etti. İlgili daire müdürlerine eksiklerin tamamlanması ve kendisine rapor edilmesi konusunda talimat veren Başkan Saka, “Önümüzdeki ay meclis toplantısı olmayacağı için sizlerle bir araya gelemeyeceğiz. Ama 7 gün 24 saat telefonum açık, ilgili müdürlerimiz ve personelimizin de kapıları sizlerin sorunlarına çözüm bulmak için her daim açık” dedi.