Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, belediyedeki daire müdürleri ile ilçenin Çarşamba Pazarı’nı ziyaret etti. Pazarcı esnafına çorba ikram edip hayırlı işler diledi.

Başkandan Çorba İkramı

Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, ilçede konuk olarak bulunanGirit-Hanya Belediye Başkan Yardımcısı Eleftheria Alifieraki ve daire müdürleri ile birlikte ilçenin en büyük halk pazarı olan Çarşamba Pazarı’na sabah erken saatlerde çıkarma yaptı. Pazarcı esnaflarına çorba ikram edip sohbet etti.

Esnafları Dinledi

Edremit Belediyesi’nin Yerel Avrupa Yerel Demokrasi Haftası etkinlikleri kapsamında pazarcı esnafı ile buluşan Başkan Saka ve daire müdürleri erken saatlerde geldikleri pazaryerinde esnafları tek tek dolaşarak hayırlı işler dilediler.

Herkesi Kucaklıyoruz

Esnaflarla sohbet edip, dertlerini dinleyen Başkan Saka, “Edremit Belediyesi olarak herkesi esnaflarımızdan öğrencilerimize kadar tüm yurttaşlarımızı kucaklamaya, tüm hemşerilerimizin görüş ve önerilerini almaya çalışıyoruz. Birlikte katılımcı, şeffaf, herkesi kucaklayan bir yönetim anlayışı çerçevesinde hizmet etmeye çalışıyoruz” dedi.

Kapalı Pazaryeri Projesi

Başkan Saka, Güre Mahallesi’nde kapalı pazaryeri inşaatının devam ettiğini, Çarşamba Pazarı’na da yeni kapalı bir pazaryeri hayata geçirebilmek için proje çalışmalarının olduğunu ifade etti. Güne Başkan Saka’nın çorba ikramı ile başlayan esnaflar bu davranışı memnuniyet ile karşıladıklarını belirterek teşekkür ettiler.