• AGH 17-30 yaş arasındaki gençlere yöneliktir. Bu kapsamda Doğum Tarihi Uygunluğu Kontrolü yapabilirsiniz.
  • AGH başvurunuzu gerçekleştirmek için öncelikle İNGİLİZCE olarak EUROPASS CV ve MOTİVASYON MEKTUBU hazırlamış olmanız gerekmektedir.
  • Akredite kurum ve kuruluşların yaptığı projelerin listesinin yer aldığı link üzerinden gitmek istediğiniz ülke ve gönüllülük yapmak istediğiniz alanı seçmeniz gerekmektedir. Eğer İngilizceniz yeterli değilse, Edremit Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü Proje Birimi ile irtibata geçip, yardım talep edebilirsiniz.
  • Kendinize uygun seçtiğiniz projeye başvurunuzu gerçekleştirmek için o kurum ile irtibata geçip, Motivasyon Mektubunuzu ve Europass CV’nizi gönderdikten sonra Gönderici Kuruluş olarak Edremit Belediyesi’ne müracaat etmeniz gerekmektedir.

ÖNEMLİ NOTLAR:

• AGH Programından Yararlanmak isteyenler için başvuru işlemlerine başlama veya son başvuru gibi bir tarih yoktur. Ancak Ev Sahibi ve Gönderen Kuruluşlar için başvuru tarihleri olan 1 Şubat, 26 Nisan, 4 Ekim 2018 tarihlerinden önce gönüllü olmak isteyen adayların bir proje tarafından seçilmiş olması gerekmektedir.
  • AGH Programı Yol Parası, Yeme-İçme, Konaklama, Yerel Ulaşım, Cep Harçlığı, Vize Masrafları (%90) ‘nı karşılamakta olup; sizlere Ücretsiz Dil Kursu, Youthpass Sertifikası, Kişisel Gelişim Desteği, Kültürler arası Öğrenme, Farklı Ülkeleri görme imkanı sunulmaktadır.
  • Ulusal Ajans’ın yayınladığı 41 Soruda Avrupa Gönüllü Hizmeti:
    Linkinden ulaşabilirsiniz.
  • Bu program sizden sadece GÖNÜLLÜLÜK beklenmektedir.

Katılım formunu doldurmak ve bilgi alabilmek için Edremit Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü Proje Birimi’ni Ziyaret Edebilirsiniz.

Tel: (0266) 374 44 44 – 1143
E-Posta: evs@edremit.bel.tr