Edremit Belediyesi tarafından Altınkum Mahallesi Akdeniz Caddesi yenileniyor. Toplam 9 bin 500 metrekare parke taş kaplaması yapılacak olan Akdeniz Caddesi’nden sonra Barbaros Caddesi ve 3078 Sokak’ta yeniden düzenlenecek.

Edremit Belediyesi tarafından bozuk ve yıpranmış cadde ve sokaklar yeniden düzenlenerek modern bir hale getiriliyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçenin birçok mahallesinden olduğu gibi Altınkum Mahallesi’nde de çalışmalar kapsamında Akdeniz Caddesi ve bağlantılı Barbaros Caddesi ile 3078 numaralı sokaklar alt ve üst yapısı ile baştan sona yenileniyor. Akdeniz Caddesi’nde başlayan çalışmalarda 630 metre uzunluğundaki alanda yağmur suyu drenaj hatlarının yanı sıra 9 bin 500 metre kare parke taş kaplaması yapılacak. Akdeniz Caddesi’nin tamamlanmasının ardından Barbaros Caddesi ve 3078 numaralı sokakta da çalışmalar devam edecek. Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ertaş ile birlikte çalışmaları yerinde inceleyip Fen İşleri Müdürü Levent Akdeniz’den bilgi alan Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, “Hiçbir vatandaşımızın çamura basmadığı bir kent yaratabilmek için çalışıyoruz. Öncelikle yağmur sularını tehlike olmaktan çıkaracak altyapı sistemlerini yapıyoruz. Ardından üst yapıda çağdaş ve modern kentlere yakışır bir düzenlemeler yapıyoruz. Edremit’in birçok mahallesinde olduğu gibi Altınkum Mahallesi’nde de belirlediğimiz programa göre caddelerimizi yenilemeye devam ediyoruz” dedi.